Sokobanja Smeštaj Ranđelović

Apartman se nalazi u centru grada Sokobanje u drugoj paralelnoj ulici sa šetalištem, Ulici Nikole Pašića. U krugu od 300 metara od apartmana nalazi se poznato izletište park Borići, wellness i spa centar SokoTerme.

Apartman se nalazi u centru Sokobanje u ulici Nikole Pašića na stotinak metara od centra šetališta.

Apartman se sastoji od: dnevnog boravka koji ima ležaj na razvlačenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem i još jednim ležajem, kupatila i opremljene kuhinje.

Sokobanja apartman 3 se nalazi na 70 metara od centralnog gradskog trga u Sokobanji.

Apartman se sastoji od: dve spavaće sobe od kojih jedna soba ima francuski ležaj (2m x 2m), prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kompletno opremljene kuhinje, 3 terase i kupatila.

Apartman se nalazi na visokom prizemlju porodicne zgrade u centru Sokobanje. Apartman se sastoji od: dnevne sobe sa dvosedom, opremljene kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajem, terase i kupatila.

Apartman se nalazi na prvom spratu, veličine 80m2 i pogodan je za boravak do 6 osoba.

Apartman obuhvata: dve spavaće sobe (francuski i dva odvojena ležaja), dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje, kupatilo i terasu.

Apartman Randjelović 11 se nalazi u Novoj kući u centru Sokobanje na visokom prizemlju i može da primi od 4-6 osoba.

To je porodični apartman i potpuno je NOV.

Apartman Randjelović 12 je potpuno NOV porodični apartman u centru Sokobanje i može da primi do 4 odraslih osoba. Nalazi se na visokom prizemlju. Kompletno je opremljen svim neophodnim elementima za vaš ugodan boravak.

Apartman Randjelović 13 se nalazi na prvom spratu nove kuće. Nov, moderno opremljen apartman, sa svim neophodnim elementima za vaš boravak. Porodični apartman pogodan za boravak do 6 osoba.

Apartman Randjelović 14 je nov apartman i nalazi na prvom spratu kuće u centru Sokobanje. Apartman može da primi do 4 osobe.

Kompletno je opremljen svim neophodnim elementima za vaš ugodan boravak.

Studio se nalazi na visokom prizemlju, porodične zgrade u centru Sokobanje. Studio obuhvata: odvojenu sobu od kuhinje, francuski ležaj, grof na razvlačenje, opremljenu kuhinju i terasu.

Studio 7 se nalazi u prizemlju porodične kuće i idealan je za dve odrasle osobe.

Studio obuhvata: kuhinju, kupatilo, terasu, grof na rasklapanje i kablovsku TV.

Studio se nalazi na prvom spratu, i pogodan je za boravak do dve osobe. Studio obuhvata: dva odvojena ležaja, opremljenu kuhinju, i kupatilo.