Akva park Podina

Akva park Podina Sokobanja

Kada odlučite da odmor provedete u Srbiji, izbor mesta je veliki. Ali sigurno će vam svako preporučiti Sokobanju, divnu malu banju na jugoistoku Srbije. Koja ima sve potrebne elemente za vrhunski odmor i za pravo uživanje. Jedna od atrakcija Sokobanje jeste i akva park. Aqua Park Podina koji iz godine u godinu ugosti sve veći broj posetilaca banje i okoline. Bazeni akva parka Podina od centra Sokobanje su udaljeni oko 1,5km. A deo su sportskog-rekreativnog kompleksa istog imena. U akva parku postoji više bazena, uz prateće sadržaje. Na ovom prostoru celodnevna zabava je zagarantovana. A imajući u vidu da akva park može da primi oko 2000 posetilaca, tokom letnje sezone uvek se traži karta više.

Aqua park Soko Banja

Na odmoru treba da se opustite, uživate, da sebi ugodite na pravi način. Akva park Soko Banja je pravi način da iskoristite letnje dane. Da se opustite, uživate u kupanju, da se preporodite. U akva parku postoji poluolimpijski bazen, bazen sa tri tobogana, deo za odrasle i deo za decu. Tako da svako može doći sa svojom porodicom i priuštiti sebi odmor iz snova. Kvalitet vode je izuzetan. Prečišćava se primenom najsavremenijih filtera, tako da je uživanje potpuno. Pored ovakvog akva parka nije vam potrebno more.

sokobanja akva park

Soko Terme najsavremeniji wellness i spa centar u Sokobanji

Još jedan način uživanja u Sokobanji jeste i Soko terme. Soko terme jeste najsavremeniji wellness i spa centar u Sokobanji. Koji nudi poseban ugođaj svim svojim gostima. U okviru centra postoji sauna, parno kupatilo, slana soba, kao i dva zatvorena i jedan otvoreni bazen. Svako za sebe može da pronađe ono što mu odgovara. Da izabere svoj način uživanja. Pored toga, ovde postoje brojne vrste masaže. Kao što su turska masaža, kraljevska masaža, masaža vulkanskim kamenjem, masaže etarskim uljima, i slično. Ako želite da se preporodite, da priuštite sebi ugođaj kakav niste skoro, Soko Terme mogu biti pravi izbor za vas.

Opustite se, uživajte u svim pogodnostima koje ovaj wellness centar nudi i napunite baterije za nove obaveze koje vas očekuju. Na jednom mestu možete da pronađete sve ono što vam je potrebno za kvalitetan odmor, za neverovatno opuštanje i za jednu posebnu dimenziju uživanja. Soko Terme nestrpljivo očekuju svoje goste, koje će razmaziti i učiniti da im odmor bude nezaboravan i da svake naredne godine požele da se vrate baš ovde.

Srodne teme sa Akva parkom Podina Soko Banja

Sokobanja informacije

Sokobanja istorija

Lekovita svojstva Soko banje

Sokobanja Geografski položaj

Manifestacije u Sokobanji

Mapa Sokobanje

Rtanj planina Srbija

Ozren planina

Soko grad

Bovansko jezero